Palvelut

Fysioterapia

Tarjoamme tutkimiseen perustuvaa fysioterapiaa, jossa kartoitetaan asiakkaan kokonaistilanne ja etsitään sopivat ratkaisut ongelmaan. Käytämme erilaisia manuaalisia tekniikoita lihasten rentouttamisessa ja nivelten mobilisoinnissa. Lihastasapainon saavuttamiseksi ohjaamme asiakkaalle tarkoituksenmukaisia harjoitteita. Tiloissamme olevan kuntosalin laitteita hyödynnetään kuntoutuksessa.

Lisäksi tarjoamme terapeuttista harjoittelua (=liikuntaharjoittelu), fasciakäsittelyä, purentaelimistön fysioterapiaa ja kinesioteippausta.

Hieronta

Hieronta on erilaisten hierontatekniikoiden avulla tapahtuvaa kehon pehmytkudosten käsittelyä. Hieronta rentouttaa, lievittää kipuja, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja.

LPG-hoito

LPG hoitolaitteella voidaan hoitaa kudosvaurioita, turvotusta, stressiä, kipua, arpikudosta, lihasjäykkyyksiä, liikerajoitteita ja aineenvaihduntaa. LPG -hoidot tuovat helpotusta kipuihin, särkyyn ja tulehduksiin. Sillä voidaan myös nopeuttaa paranemista kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Hoidolla saadaan vähenemään eri syistä johtuvia nivelten jäykkyyksiä sekä voidaan hoitaa akuutteja että kroonisia jännetulehduksia. Hoitoa voidaan käyttää bursiittien (nivelpussin tulehduksen) hoitoon, vähentämään turvotusta jaloissa ja nilkoissa sekä helpottamaan fibromyalgiakipuja.

Ryhmäjjumppa, venyttely

Ryhmät

Kesätauolla

Tiistaisin avoin jumpparyhmä klo 8.00 ja 15.00 jatkuu 20.8.2024

Kotikäynnit

Teemme myös kotikäyntejä, kun asiakkaalla on liikuntarajoitteita tai muuten haasteellista tulla hoitoon toimitiloihimme.

Työterveyspalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme mm. liikuntapäiviä, fyysisen kunnon testauksia, taukojumppaa ja liikuntaryhmiä. Työterveyden lähetteellä myös ergonomiaohjausta.

Maksusitoumukset

Julkisen sektorin maksusitoumuksilla toteutettava kuntoutus kaiken ikäisille.

Veteraanikuntoutus
Vastaanotolla tapahtuvaa kuntoutusta eli avokuntoutusta veteraaneille. Myös eri järjestöjen, mm. Lotta Svärdin ja sotaveteraanijärjestöjen maksusitoumuksilla.

Käsi, pyörätuoli

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Nuorille ja aikuisille hoitolaitoksen tiloissa ja/tai kotikäynteinä.

Kuntoutuksen tarkoituksena on, että kuntoutuksen avulla kuntoutuja pystyy selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin sairaudesta tai vammasta huolimatta. Tavoitteena on kuntoutettavan toimintakyvyn turvaaminen tai parantaminen. Kuntoutuksen saamisen edellytyksenä on, että hakijalle on tehty kuntoutussuunnitelma julkisessa terveydenhuollossa.

Kela-sopimuksen mukaisesti tarjoamme kuntoutusta Laihialla, Mustasaaressa, Maalahdessa, Vaasassa ja Vöyrillä.